http://just-books-m.blogspot.cz/rss
twitter
    Následujte nás na twitteru! :)
https://twitter.com/Just_books_M

Waiting on Wednesday (3)

Waiting on Wednesday je týdenní meme, pořádané Breaking the Spine. Cílem tohoto meme je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Následkem zakázaného okamžiku, který otřásl celým jejím světem, je Sydney odhodlaná udělat jasnou hranici mezi svým alchymistickým učením a tím, co by si přálo její srdce. Pak potká svůdného a nebezpečného Marcuse Finche – bývalého Alchymistu, který unikl všemu, co ho svazovalo a nyní je na útěku.
Marcus by chtěl Sydney naučit tomu, co jí Alchymisti tají. Ale když ji začne tlačit proti všemu, co celý život znala, Sydney si uvědomí, že to bude mnohem těžší, než si myslela. Probouzí se v ní tajemná a starodávná síla. A zatímco je na stopě nějakého magického prevíta, co si za svůj cíl vzal mladé čarodějky, je jí jasné, že jediná naděje tkví v přijmutí své magické krve – jinak je další na řadě.






Kniha patří mezi mé must-have. Neuvěřitelně moc se těším, až si jí přečtu, protože série Pokrevní pouta si mě získala, a patří mezi mé °1. Jsem maximální fanoušek Sydney a Adriana a umírám z toho, jak končil druhý díl. Proto mě nesmírně ubíjí, že kniha se u nás ještě nevyšla.

3 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

Akurát som dočítala VA 6, takže sa určite chystám aj na tento spin-off. Dúfam, že tu ma Adrian viac okúzli, lebo som nadosmrti zaľúbená do Dimitriho 8_)

Veronika Kubecová řekl(a)...

VA a BL jsou úžasné série! Na tento díl se opravdu moc těším! :)

Majky řekl(a)...

E_V_E : Dimitrie mám taky ráda, ale Adrian je prostě zlato. V Pokrevních poutech si ho určitě zamiluješ ;)

Wer. : Naprosto s tebou souhlasím. Tohoto dílu se už nemůžu dočkat! :))

Okomentovat