http://just-books-m.blogspot.cz/rss
twitter
    Následujte nás na twitteru! :)
https://twitter.com/Just_books_M

On my wishlist (3)

Sobotní meme, které vytvořilo Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihy, které bychom si přáli dříve či později přečíst.

Knihy mám doma, čerstvě donesené z knihovny. Co nejdříve k nim usednu a budu relaxovat.



Název: Nenasytná
Autor: Meg Cabot

Schopnosti, které má Meg Cabot, jsou neuvěřitelné. Dokáže zaujmou i prvním slovem v knize. Miluju její styl psaní, a to, jak všechno dokáže podat, je přímo kouzelné. Je to báječná autorka, u které nesmím nepřečíst ani jednu knihu. To by byl hřích. Pravda, je to sice upířina, ale po přečtení úryvku z knihy na zadní straně obálky bych si nedovolila ji jen tak nechat ležet bez povšimnutí. Mimochodem, recenze na knihu je přímo tady!








Název: Až se tě život zeptá...
Autor: Cecelia Ahernová

Pokud vám jméno autorky něco říká, ale nemůžete si ji vybavit, připomenu vám ji: P.S.: Miluju Tě. Ještě jsem nenašla člověka, který by tuto knihu nemiloval...
Po úvodních slovech v anotaci to byla další kniha, kterou jsem v knihovně střežila jako oko v hlavě a pevně ji tiskla k sobě (pro jistotu...). Protože, když jsem si přečetla slova na začátku anotace: Lucy Silchesterová přijde jednoho dne domů z práce a na koberci najde luxusní obálku s pozvánkou na schůzku se životem..., musela jsem jí okamžitě brát. No a kdo by ne? Snažit se pochopit smysl samotného života  a zároveň nahlédnout do sebe samého?Byla by obrovská chyba díla této autorky jen tak ignorovat, protože píše bravurně.

Po přečtení se určitě můžete těšit na recenzi! :)  



0 komentářů:

Okomentovat